Succesul vostru este și succesul nostru

Școala noastră are ca scop pregătirea excelentă și eficientă a cursanților pentru ca aceștia să obțină permisul din prima

Pagină de contact

Aici puteți lua legătura cu noi în următoarele moduri:

Informații de contact

Mobil 1 : +40 752 040 040
Mobil 2 : +40 742 058 013
Strada Republicii Nr. 68 Onești

Program de lucru

luni: 08:00–16:00
marți: 08:00–18:00
miercuri: 08:00–16:00
joi: 08:00–18:00
vineri: 08:00–16:00
sâmbătă: Închis
duminică: Închis

Întrebări frecvente

I.Cum mă înscriu?

remove
1. Online - la înscrierea online aveți reducere 50 de lei (click aici), urmând ca ulterior să vă prezentați la sediu
2. Direct la sediul nostru, de lânga Nevila, strada Republicii nr.68 - vă prezentați cu cartea de identitate și un avans de minim 600 lei
Vârsta minimă - înscrierile se pot face cu cel mult 3 luni înainte de a împlini 18 ani
Vârsta maximă - nu există

II.Ce acte sunt necesare pentru dosar?

remove
1. Fișa medicală + avizul psihologic – se pot face la clinica SanMed, b.dul. Oituz nr.28 – valabilitate 1 an
2. Cazierul judiciar – se scoate de la Poliția Onești (luni – miercuri între orele 08.00 - 12.00, joi între orele 11.00 – 14.00 şi vineri între orele 10.00 – 12.00) sau online de pe ghiseul.ro – valabilitate 6 luni
3. Taxa pentru permis – se poate plăti la orice oficiu poștal, la CEC Bank sau online
4. Copie după cartea de identitate - la momentul susținerii examenului teoretic, cursantul trebuie să aibă vârsta de 18 ani împliniți și C.I schimbată

III.Cât durează școala?Când pot da sala?

remove
Perioada de școlarizare, care cuprinde cursul de legislație plus 30 de ore de conducere, este de minim 30 de zile conform legii, de la începerea seriei de curs, urmând că proba teoretică să poată fi susținută după încheierea orelor de conducere. Programarea la sală se face la noi la sediu, iar pentru a vă putea prezenta la sală trebuie să ridicați de la noi dosarul dumneavoastră, încheiat și semnat de dnul/dna instructor.

IV.Nu am promovat examenul la proba teoretică(sala).Cum mă pot reprograma?

remove
1. Puteți suna la sediu pentru o nouă programare (sau puteți da mesaj pe Whatsapp) - +40 752 040 040
2. Vă puteți reprograma singur/ă – PROGRAMARE - calculând 17 zile lucrătoare din ziua examenului, putând susține un alt examen fix în a 17-a zi sau mai târziu, niciodată mai devreme - nu veți fi primit/ă. În cazul în care efectuați singur/ă mai multe reprogramări, fiți atent/ă să aveți cazierul valabil minim o lună în plus față de data programării.

V.Am picat proba practică.Cum pot solicita o reprogramare?

remove
Dacă aţi fost declarat/ă ”respins” la proba practică, puteţi susține o nouă examinare după o perioadă de cel puţin 15 zile calendaristice, cu prezentarea dovezii care atestă efectuarea a cel puţin 6 ore suplimentare de pregătire practică. Programarea se face la școală, după achitarea tarifului aferent celor 6 ore.

VI. Din motive personale nu m-am prezentat la proba practică(traseu). Care sunt condițiile pentru o nouă programare?

remove
În această situație reprogramarea nu poate fi efectuată la școală, ci trebuie să vă adresați Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, Bacău, solicitând înainte o programare la școala noastră, pentru a vă putea prezenta la ei.

VII.Trebuie să plec din țară.Cât este valabil dosarul?Ce fac dacă a expirat?

remove
Dosarul este valabil un an de zile de la data ultimei ore de conducere. În cazul în care nu reușiți să promovați atât proba teoretică cât și cea practică în decursul unui an, conform legii, trebuie să vă înscrieți din nou la școală și să urmați din nou cursurile de pregătire teoretică și practică.
!!!!!! Pentru cursanții care au efectuat pregătirea în cadrul școlii noastre oferim la reînnoirea dosarului o reducere de 600 de lei.

VIII.Am promovat proba teoretică (sala) și ulterior am schimbat domiciliul. Unde se susține proba practică? Pot solicita transferul dosarului în județul de la noul/actualul domiciliu?

remove
Examinarea la ambele probe se efectuează la acelaşi serviciu public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor. Prin urmare, vă puteţi adresa serviciului regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din judeţul unde aveţi înregistrat dosarul de candidat, cu cerere scrisă, pentru a solicita retragerea dosarului, activitate care nu se supune vreunei aprobări prealabile, timpul alocat fiind relativ scurt. Ulterior, pentru a reînregistra dosarul de candidat, este necesar să vă prezentaţi personal la serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor de la noul domiciliu, având toate documentele în termenul de valabilitate. De asemenea, la momentul retragerii dosarului de candidat, rezultatul “admis” obținut la proba teoretică se anulează, în conformitate cu prevederile art. 3 alin. 2 din OMAI nr. 268/2010 privind procedura de examinare (...), fiind necesară o nouă susținere a acestei probe. (sursă drpciv.ro)

IX. Am domiciliul în alt județ, dar vreau să mă înscriu la școală în jud.Bacău.Cum procedez?

remove
Vă puteți înscrie la școală, chiar dacă aveți domiciliul în alt județ, urmând că până la susținerea examenului teoretic să obțineți o viză de flotant, altfel veți fi nevoit/ă să transferați dosarul de la școală noastră în localitatea de domiciliu.

X. Mi-a fost anulat permisul de conducere. Care sunt condițiile pentru a mă prezenta la examenul de redobândire a dreptului de a conduce vehicule?

remove
Persoana al cărei permis de conducere a fost anulat se poate prezenta la examen pentru obţinerea unui nou permis de conducere, pentru toate categoriile avute anterior, după caz, dacă a intervenit una dintre situaţiile următoare:
a) au trecut 6 luni de la data executării pedepsei, amenzii sau a pedepsei în regim de privare de libertate ori la locul de muncă;
b) a trecut un an de la data graţierii pedepsei sau a rămânerii definitive a hotărârii judecătoreşti prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere;
c) a intervenit amnistia;
d) interzicerea dreptului de a conduce anumite categorii de vehicule stabilite de instanţă, prevăzută la art. 66 alin. (1) lit. i) din Codul penal, a expirat sau a fost revocată. (sursă drpciv.ro)

XI. Care sunt documentele pe care trebuie să le conțină dosarul pentru a susține examenul de redobândire (permis anulat) a dreptului de a conduce vehicule?

remove
Va puteți prezența la noi la școală cu fișa medicală,cazierul și taxa de permis, pt a va ajută să întocmiți dosarul și cererile de la pct.1 și 2.
1.cererea-tip, semnată de candidat
2.declaraţia pe propria răspundere a candidatului
3.cazierul judiciar
4.dovadă de plată a contravalorii permisului de conducere
5.fișă medicală tip conducător auto - document eliberat de o unitate de asistenţă medicală autorizată prin care face dovadă că este apt din punct de vedere medical pentru conducerea autovehiculelor din grupa din care face parte categoria solicitată
6.aviz psihologic - document din care reiese faptul că este apt din punct de vedere psihologic pentru a conduce autovehicule pe drumurile publice și care este eliberat de un laborator de specialitate autorizat.
7.sentința rămasă definitivă